807354389340702

Inbouw wandlampen buiten

Inbouw wandlampen voor buiten

Ben je op zoek naar inbouw wandlampen voor buitenshuis? In de webwinkel van Peeq vind je ze aan de beste prijs!

Wat?

De functie van inbouw wandlampen buitenshuis is vaak tweeledig. Ze zorgen voor een toets architecturale klasse, maar zorgen ook voor veiligheid. Zo worden ze vaak onder of naast trappen gemonteerd, om de treden duidelijk zichtbaar te maken in het donker.

In dezelfde optiek worden ze ook vaak in lage muurtjes verwerkt als padverlichting. Het voordeel van inbouw wandlampen is dat ze overdag vrijwel onzichtbaar zijn. Dit maakt ze ideaal voor moderne bouwstijlen, waar de strakheid van de gevel erg belangrijk is.

Keuze maken

Zoals gezegd zijn inbouw wandlampen vaak haast onzichtbaar. Je zal dus moeten kiezen op basis van hun lichtcapaciteiten, verbruik, duurzaamheid, …
Is het de bedoeling dat de lampen dagelijks gebruikt worden om de hele nacht lang te branden, dan raden we led aan. Deze zijn misschien iets duurder in aankoop, maar ze zijn wel zuiniger in verbruik en erg duurzaam.

Een andere afweging die je kan maken is of je wandlampen dimbaar moeten zijn. Gedimd licht kan een echte sfeermaker zijn op gezellige zomeravonden.

Inbouw wandlampen voor buiten online kopen bij Peeq

Bij Peeq vind je een ruime keuze aan inbouw wandlampen, zowel voor buiten als binnen. Doordat we veel van deze artikelen op voorraad hebben liggen, kunnen we vaak al binnen de twee werkdagen leveren.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Categorieën

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.