807354389340702

Tuinpalen

Tuinpalen online kopen

In de online shop van Peeq vind je snel en eenvoudig het type tuinpaal dat je zoekt.

Wat?

Tuinpalen worden gebruikt om sfeerverlichting in de tuin te brengen of om bepaalde contouren van tuindelen te accentueren, zoals een tuinpad, een vijver of een grasperk. Goede tuinverlichting verhoogt ook het gevoel van veiligheid. Het licht van tuinpalen reikt doorgaans verder dan dat van grondspots. Tuinpalen en grondspots kunnen dan ook complementaire functies vervullen in het verlichtingsconcept voor je tuin.

Groot assortiment tuinpalen bij Peeq

Tuinpalen bestaan in verschillende stijlen materialen, kleuren, vormen en afmetingen. Ze kunnen zeer discreet zijn qua kleur en vormgeving, maar ze kunnen net zo goed opvallend en origineel zijn. Peeq heeft in zijn assortiment zeker het type tuinpaal dat bij jouw tuinconcept aansluit: strak, klassiek, retro, tuinpalen in hout, kunststof en inox. Zeker weten dat je bij Peeq tuinpalen vindt die in lijn zijn met jouw persoonlijke smaak en voorkeur.

In het aanbod tuinpalen van Peeq vind je richtbare en niet-richtbare tuinpalen. Richtbare tuinpalen geven je de mogelijkheid de lichtstraal of –bundel naar een andere plaats te richten. Ook dimbare tuinpalen geven je de flexibiliteit je tuinverlichting aan te passen aan je wensen en behoeften van het moment. Een zomers tuinfeest verlangt een heel andere intensiteit en stijl van verlichting dan een donkere winteravond.

Tuinpalen bestaan met verschillende soorten lichtbronnen. Peeq heeft tuinpalen met halogeen, spaarlampen en led-lampen. Halogeen tuinpalen geven een sterk en helder licht. Tuinpalen met spaarlampen zijn energiezuiniger. Tuinlampen met led-lampen tenslotte zijn zeer energiezuinig en gaan erg lang mee. Welk soort tuinpaal je ook zoekt, in de online shop van Peeq vind je snel en eenvoudig het type tuinpaal dat je zoekt.

Tuinpalen online kopen: snel, veilig en gemakkelijk bij Peeq

Je tuinpalen snel en eenvoudig bestellen én vlot thuis geleverd? Daarvoor moet je bij Peeq zijn. Een groot deel van onze artikelen ligt gewoon op stock. Hierdoor kunnen we vaak binnen de 48 uur leveren.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Categorieën

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.