807354389340702

Tafellampen buiten

Tafellampen voor buiten online kopen

Op zoek naar een tafellamp voor buiten? In de kleine, maar fijne, collectie van Peeq zit vast een exemplaar naar jouw wens.

Wat?

Samen gezellig buiten zitten, wordt vaak geassocieerd met kaarsen en vuurkorven. Maar waarom niet genieten van het gezellige licht van een tafellamp? De modellen in deze categorie zijn alvast voorzien op de wisselende weersomstandigheden en de vochtigheid die met gebruik buitenshuis gepaard gaan.

Verschillende van deze tafellampen zijn draadloos, zodat je niet elke keer een verlengkabel moet boven halen als je ze wilt gebruiken. Je kan ze zelfs meenemen om te picknicken tijdens een zwoele zomeravond.

Je keuze maken

De keuze in staanlampen voor buiten is zoals gezegd niet echt uitgebreid. Toch zijn er zeer uiteenlopende modellen te vinden in deze categorie. Van echte design tafellampjes, zoals de Kartell Battery, over vrolijke lantaarntjes tot de Nordlux Magic Solar, die enorm praktisch is aangezien hij volledig op zonne-energie werkt.

Online bestellen: veilig, snel en eenvoudig

Heb je het ideale tafellampje voor buiten gevonden? Rond snel je bestelling af en wij zorgen voor de rest. Van een correcte opvolging van je bestelling tot een vlotte levering, bij Peeq geniet je een uitstekende service. Dankzij het grote aantal stockartikelen kunnen we vaak binnen de 48 uur na je bestelling al leveren.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Categorieën

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.