807354389340702

Spot op pin

Spots op pin online kopen

Spots op pin nodig? In de online verlichtingswinkel van Peeq vind je snel en makkelijk het type dat je zoekt.

Wat zijn spots op pin?

Spots op pin zijn een typische vorm van tuinverlichting. Ze bestaan uit een spot, gemonteerd op een pin die je in een (zachte) ondergrond steekt. De aansluiting gebeurt ook bovengronds. Voor deze tuinverlichting heb je dus geen inbouwpotten of dergelijke nodig.

Spots op pin worden voornamelijk gebruikt als accentverlichting. Je kan er perfect die ene boom of dat mooie beeld mee in de verf zetten. Maar ze kunnen net zo goed dienen als oriëntatielicht naast het tuinpad.

Ruime keuze

In het ruime aanbod van Peeq vind je vast de spot die je zoekt. Van zware schijnwerpers tot zacht sfeerlicht, voor elk doeleinde is er wel een spot op pin.

Wil je ze graag een hele nacht laten branden voor een extra veiligheidsgevoel? Ga dan voor led! Deze verbruiken een pak minder energie én ze gaan veel langer mee dan een doorsnee halogeen- of spaarlamp.

Verder kan je kiezen tussen erg discrete spotjes die haast onzichtbaar zijn als ze niet branden of knappe designspots, die ook overdag een architecturale meerwaarde geven aan je tuin.

Spots op pin online kopen: veilig, makkelijk én snel

Eens je je keuze gemaakt hebt, kan je makkelijk je bestelling afronden. Wij zorgen dat je artikelen vlot en veilig bij jou geraken. Dankzij onze grote voorraad stockartikelen, kunnen we vaak vrijwel onmiddellijk verzenden.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Categorieën

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.