807354389340702

Opbouw plafondlampen buiten

Opbouw plafondlampen voor buiten online kopen

Op zoek naar plafondlampen voor buiten? Bij Peeq vindt u een enorm assortiment aan de scherpste prijzen.

Wat?

In deze categorie bundelen we alle armaturen die niet ingebouwd zijn en ook niet pendelen. Zulke opbouw plafondlampen hebben buiten vaak een heel andere functie dan binnen. Zo kunnen ze gebruikt worden in de dakrand, om je gevel te verlichten of in de inkomhal, om gasten te laten weten dat ze welkom zijn.

Vaak worden ze ook gebruikt onder carports. Het voordeel hier is dat ze minder plaats nemen dan hanglampen en vaak een hogere lichtopbrengst hebben dan inbouwspots.

Keuzemogelijkheden

Met meer dan 500 modellen om tussen te kiezen, kan je best even op voorhand bepalen aan welke vereisten je plafondlampen moeten voldoen. Moeten ze dienen als sfeerverlichting of heb je nood aan functioneel licht? Gaan ze de hele avond branden of moeten ze slechts even dienst doen als je thuis komt?

Verder kan je nog filteren op richtbaarheid en dimbaarheid. Waar je ook naar op zoek bent, je vindt vast de ideale plafondlamp bij Peeq.

Online bestellen via Peeq: veilig en voordelig

Online shoppen bij Peeq is gegarandeerd veilig en betrouwbaar. Ook kan je bij ons steeds rekenen op goede service, vlotte verzending en scherpe prijzen. Bestel vandaag nog en sluit je aan bij meer dan 60.000 tevreden klanten.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Categorieën

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.