807354389340702

Inbouwspots buiten

Inbouwspots voor buiten

Inbouwspots voor buiten nodig? In de webshop van Peeq vind je alle soorten. Neem snel een kijkje, je vindt vast wat je zoekt.

Wat?

Inbouwspots worden buiten net iets anders gebruikt dan binnen. Daar waar ze binnen overal gebruikt kunnen worden als algemene verlichting, is er buiten simpelweg minder ‘plafond’ om ze in te bouwen. Je vindt ze dan ook vooral in oversteken van daken en onder (open) veranda’s.

Hoewel ze meestal niet rechtstreeks in aanraking komen met vocht, is het toch ten zeerste aangeraden om voor buiten waterbestendige inbouwspots te gebruiken. De meeste inbouw plafondlampen in deze categorie zijn dan ook minstens IP44.

Ruime keuze

Ook voor buiten bieden wij een ruime keuze aan inbouwspots. Je vindt zowel vaste als richtbare, enkele en meervoudige en allerlei verschillende lichtbronnen. Uiteraard zijn er ook ledspots verkrijgbaar. Deze zijn zeer energiezuinig en duurzaam. Je kan ze dus gerust een ganse nacht laten branden, zonder bang te hoeven zijn voor je energiefactuur.

Inbouwspots voor buiten online kopen: eenvoudig, snel, voordelig

Alle buitenlampen, ook inbouwspots, koop je het voordeligst bij Peeq. Dankzij ons vereenvoudigde keuzemenu vind je eenvoudig wat je zoekt. Van zodra jij op de bestelknop drukt, doen wij alles om je bestelling zo snel mogelijk bij jou te krijgen. Dankzij onze enorme voorraad aan stockartikelen, kunnen we vaak binnen de 48 uur leveren.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Categorieën

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.