807354389340702
Home > Verlichting > Binnenverlichting > Plafondlampen

Fontana Arte Plafondlampen

Fontana Arte plafondlampen

Fontana Arte is een Italiaans designmerk dat sinds 1932 verlichting produceert. Behalve verlichting brengt dit luxueuze merk ook meubels op de markt. De plafondlampen van Fontana Arte worden gekenmerkt door hun unieke designs en hoogwaardige materialen. In heel wat van de ontwerpen is een centrale rol weggelegd voor glas, en dat hoeft niet te verbazen. Het bedrijf is van oorsprong namelijk een producent van industrieel floatglas. De kennis van glasproductie die het merk doorheen de jaren heeft opgebouwd, wordt nu gebruikt om glazen plafondverlichting van hoge kwaliteit te vervaardigen.

Hedendaags en toch tijdloos

Fontana Arte is in 2013 een nieuwe weg ingeslagen: het wil hedendaagse plafondlampen creëren met een onmisbaar en tijdloos karakter. Het merk wilt zijn verlichting laten opgaan in de moderne samenleving door samen te werken met een nieuwe generatie internationale designers en door het gebruik van niet-conventionele materialen. Het resultaat is een gevarieerd aanbod superieure plafondverlichting, met onder meer energiezuinige led hanglampen. De rode draad doorheen de collectie is design, maar verder heeft elk ontwerp zijn eigen, unieke karakter.

Bijzondere plafondlampen

De plafondlampen van Fontana Arte zijn bijzonder, maar passen desondanks in meerdere interieurstijlen. Een ontwerp van Fontana Arte vormt wel gegarandeerd een blikvanger in de ruimte. Zelfs deze vrij eenvoudige, retro Pangen trekt de aandacht naar zich toe dankzij zijn grote formaat en glanzende afwerking. Hij is verkrijgbaar in verschillende kleuren, waaronder wit, zwart en groen. Pinecone is een prachtige hanglamp die lijkt op een glazen dennenappel. Erg mooi voor boven de eettafel. Bekijk nu het uitgebreide aanbod plafondverlichting van Fontana Arte en bestel veilig via dmlights.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Bekijk meer

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.