807354389340702
Home > Verlichting > Binnenverlichting > Plafondlampen

Astro Plafondlampen

Astro plafondlampen

Plafondverlichting komt in vele vormen. Van inbouwspots over strakke plafonnières tot chique hanglampen, de keuze is enorm. Ook bij het Britse merk Astro is dit het geval. Waar je ook naar op zoek bent, in het gamma van Astro zit vast wel een plafondlamp die aansluit bij jouw smaak.

Eenvoudig maar goed

Het motto van Astro luidt: "Goed design vereist eenvoud". Dat laat zich ook merken in hun collectie. Geen extravagante ontwerpen, maar sobere plafondlampen die in tal van interieurstijlen passen. Bovendien draagt Astro kwaliteit hoog in het vaandel en dat tegen een scherpe prijs. Een groot deel van de collectie bestaat trouwens uit led plafondlampen. Ook dat is natuurlijk erg voordelig voor je portemonnee.

Tal van stijlen

De plafondverlichting van Astro mag dan wel eenvoudig zijn, dat wil niet zeggen dat er geen variatie is. Welke stijl je ook voor ogen hebt, Astro heeft het. Op zoek naar een glazen hanglamp? Misschien is de Astro Homefield wel iets voor jou. Hou je het liever wat klassieker? Kijk dan zeker eens naar de Martina en Rafina reeksen met hun stoffen lampenkappen. Geen fan van hanglampen? Dan kan je natuurlijk ook nog altijd één van de vele spotjes kiezen die het gamma rijk is.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Bekijk meer

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.