807354389340702

Opbouwspots

Opbouwspots voor je plafond

Een praktische en flexibele manier om de ruimte te verlichten, dat zijn opbouwspots. Doordat er een ruim assortiment bestaat aan plafondspots, is er gegarandeerd voor ieder wat wils. Van wit tot zwart, van 1 spotje tot 6 spots, van halogeen tot led, van strak tot sierlijk en elegant. Nieuwsgierig? We vertellen je er graag meer over.

De vele voordelen van opbouwspots

Opbouwspots worden, zoals het woord het al verklapt, opgebouwd op je plafond. In tegenstelling tot inbouwspots zitten opbouwspots niet in je plafond, waardoor er geen groot gat geboord hoeft te worden. Een tweede verschil zit in de zichtbaarheid van de spot. Een inbouwspot wordt netjes weggewerkt in het plafond, terwijl het design van een opbouwspot duidelijk zichtbaar mag en moet zijn. Op die manier kan je jouw stijl en persoonlijkheid verwerken in de keuze van plafondspots. Ook zijn de meeste opbouwspots makkelijk richtbaar, zodat je de verlichting volledig naar jouw hand kan draaien. Wil je nog meer controle? Kies dan voor een dimbare plafondspot. Zo bepaal je zelf de sfeer voor elke gelegenheid. Indien je op zoek bent naar energiezuinige en duurzame verlichting, dan raden we je led-opbouwspots aan. Led-verlichting gaat vele jaren mee, en is bovendien erg energiezuinig. Leuk voor je portemonnee!

Design in plafondspots

Niet enkel de enorme flexibiliteit van opbouw plafondspots is een meerwaarde. Plafondspots mogen tegenwoordig zeker ook gezien worden. Meer en meer wordt er werk gemaakt van het design bij opbouwspots. Zo kan jij de plafondspot zoeken die perfect bij je past. Ga je voor een strak design of hou je meer van elegant afgewerkte opbouwspots? De keuze ligt volledig bij jou. Op die manier zullen opbouwspots in elk interieur passen. Plafondspots kunnen ook in elke ruimte gebruikt worden. Denk maar aan de keuken, je bureau, de gang, de badkamer of de slaapkamer. Door de ruime keuze is er voor elke kamer de juiste plafondspot. Let wel op de IP-waarde indien je een opbouwspot wenst te gebruiken in de badkamer.

De ideale plafondspot bij Peeq

Helemaal overtuigd om een opbouwspot te gebruiken aan je plafond? Je zal er geen spijt van krijgen. Duik eens in ons ruime aanbod aan plafondspots. Ongetwijfeld zit er de plafondspot tussen die jij zoekt. Indien je gekozen hebt, ben je slechts enkele klikken verwijderd van je nieuwste verlichting. Daarna zorgen wij voor een snelle en veilige verzending. Heb je nog vragen over opbouwspots? Contacteer dan zeker 1 van onze verlichtingsspecialisten. Ze helpen je met heel veel plezier verder.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Categorieën

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.