807354389340702
Home > Verlichting > Binnenverlichting > Plafondlampen > Draad-/kabelsystemen

Draad-/kabelsystemen

Gratis levering naar België
vanaf € 100
Uitstekende service
Zowel voor als na je aankoop
Groot aanbod
meer dan 45000 artikelen
SLV Seilsystem ceiling deflector Chroom
SLV Seilsystem ceiling deflector Chroom € 70,43
In voorraad

Meer details bekijken

Vind draad-/kabelsystemen bij Peeq

Draad- en kabelsystemen nodig? Via de online verlichtingshop van Peeq vind je snel en eenvoudig het systeem dat je zoekt.

Wat?

Draad- en kabelsystemen is een bevestigingsmethode van verlichting waarbij de armaturen aangesloten worden op gespannen kabels, die onder stroom staan.

Draad- en kabelsystemen bieden net als railsystemen het voordeel dat je meerdere lampen kan installeren met maar één aansluitpunt. Een ander voordeel van deze manier van bevestigen, is dat je geen effen oppervlak nodig hebt. Je kan zelfs van muur tot muur overbruggen, zonder dat je het plafond hoeft te raken. Dit kan handig zijn bij schuine daken of plafonds met balken.

Keuzemogelijkheden

Zoals je waarschijnlijk al gemerkt hebt, vind je slechts weinig producten terug in deze categorie. Het is dan ook moeilijk om een volledig systeem online samen te stellen. We adviseren je daarom graag persoonlijk. Stel je vraag gerust aan ons ervaren team van verlichtingsspecialisten en zij helpen je op weg naar het ideale systeem voor jouw woning, kantoor, winkel, …

Je draad-/kabelsysteem online bestellen: makkelijk en veilig

Je systeem samenstellen is niet eenvoudig, het bestellen wel. Ga je akkoord met het plan dat onze specialisten hebben opgesteld? Wij zorgen dat alles netjes verpakt wordt en onze logistieke partner zorgt voor een vlotte en veilige levering.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Categorieën

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.