807354389340702

Alle Hue mogelijkheden

Hue is het slimme, draadloze verlichtingssysteem van Philips.

Met Hue gaat er een hele nieuwe wereld voor je open, zodat je verlichting op een intensere manier kan beleven. Bedien je lampen met de app op je smartphone of tablet, stel lichtroutines in of bestuur je lampen wanneer je op verplaatsing bent. Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk.

Wees creatief met de 16 miljoen beschikbare kleuren. Of dim je lichten om heerlijk te relaxen. Het kan allemaal, zonder ingewikkelde installatie. Maak hieronder verder kennis met Philips Hue.

Wil je kennismaken met Philips Hue zonder veel extra's aan te kopen? Dat kan. Dankzij de nieuwste Philips Hue lampen met bluetooth heb je geen extra accessoires (zoals de Philips Hue Bridge) nodig.

Philips Hue Bluetooth lamp indraaien, app downloaden, en je kan al genieten van slimme verlichting. Zo simpel is het. De bluetooth-technologie laat je toe op een eenvoudige manier kennis te maken met de meest gebruikte functies van Philips Hue.

Lichtscènes instellen, verlichting dimmen of je lampen bedienen via je smartphone? Het kan allemaal met Philips Hue Bluetooth. Ontdek hieronder alle mogelijkheden.

Wil je toegang tot alle Hue-functies? Dan heb je de Philips Hue Bridge nodig, het hart van je Philips Hue-systeem. De Bridge zal ervoor zorgen dat al je lampen en accessoires in verbinding staan met je wifi.

Doordat je Bridge in verbinding staat met je modem, is het mogelijk om buitenshuis gebruik te maken van je Hue-systeem, én kan je genieten van vele slimme toepassingen, zoals IFTTT of timers en schema's instellen.

Aan 1 Bridge kan je tot wel 50 lampen en accessoires toevoegen. Het mag dus duidelijk zijn: de Bridge is het accessoire bij uitstek in je Philips Hue-netwerk als je gebruik wilt maken van alle Hue mogelijkheden.

Vergelijk de mogelijkheden

Hue Bluetooth Hue Bridge
Max. aantal lampen 10 50
Bereik draadloze bediening Kamer Huis
Eenvoudig draadloos dimmen
Vooraf ingestelde scènes
Creëer je eigen sfeer
Creëer je eigen scènes
Voice control met Amazon Alexa en Google Home
Voice control met Apple Siri
Stel timers en schema's in
Slimme bediening, thuis of onderweg
Natuurlijk ontwaken en in slaap vallen
Synchroniseer met entertainment
Stap 1 Philips Hue installatie
Stap 2 Philips Hue installatie
Stap 3 Philips Hue installatie
Stap 4 Philips Hue installatie

Jouw verlichting, jouw controle

Hue maakt het mogelijk je verlichting te bedienen hoe jij het wenst.

Bestuur je lampen met behulp van de Hue Dimmer Switch, Hue Tap, of bewegingssensor. Ook de handige Hue app of 1 van de vele apps van externe ontwikkelaars laten je toe om op een eenvoudige manier je verlichting in te stellen.

Maar je kan je lampen ook besturen met je stem of door middel van je Apple Watch. Of stel routines in zodat je verlichting ingeschakeld wordt op vaste tijdstippen. De mogelijkheden met Philips Hue zijn duidelijk eindeloos.

Bedien je verlichting hoe jij het wenst

De juiste sfeer voor elk moment

Wist je al dat je voor ieder moment van de dag een andere lichttemperatuur nodig hebt? Om je te concentreren heb je een veel kouder wit licht nodig dan wanneer je even wilt relaxen in de zetel. Met Philips Hue heb je alles in 1. Wissel eenvoudig af van lichttemperatuur dankzij de vooringestelde programma's, of kies zelf de lichtkleur die jij wenst. Zo kan je ten volle genieten van elk moment van de dag.

Verlichting voor elk moment van de dag

Muziek, films en games

Wil je nog intenser genieten van een filmavond? Met Philips Hue synchroniseer je eenvoudig je muziek, films en games met je Hue-verlichting. Op die manier beleef je nog een intensere ervaring.

Ga uit de bol op de tonen van je lievelingsmuziek, beleef de spannendste film op een ongekende manier, of ga helemaal op in je game met deze nieuwste lichtervaring.

Maak films, muziek en games intenser met Philips Hue

Alle kleuren van de regenboog

De Philips Hue White and Color Ambiance technologie laat je toe om eenvoudig te spelen met maar liefst 16 miljoen kleuren. Van lichtgeel tot donkerblauw, het ruime kleurenpalet geeft je een ongeziene ruime keuze.

Hierdoor heb je de mogelijkheid om met 1 druk de sfeer in je interieur te veranderen. Of laat de kleuren van je favoriete foto terugkomen in de kleur van je lampen. Zo beleef je steeds dat speciale moment opnieuw.

Vergelijk de mogelijkheden

Hue White Hue White Ambiance Hue White and Color Ambiance
Besturing met smartphone vanop afstand
Timers instellen
Dimmen
Rustig ontwaken door het licht
Alle tinten wit licht
Lichtrecepten voor diverse gelegenheden
Creëer alle kleuren van de regenboog
Muziek en films synchroniseren
Intensere gamebeleving
Bekijk producten Bekijk producten Bekijk producten
Philips Hue app
Friends of Hue

Best verkochte Philips Hue producten

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.