807354389340702

Modular Lighting Nomad installeren met base flange

Productvraag klant:
"De Modular Lighting Nomad armaturen worden in sommige gevallen (in Nederland) bevestigd op verdeeldozen. Kan dat standaard of moet er een optionele bevestiging / afdekplaat bij besteld worden? Zoja, wat is het productnummer en URL van dit product?"

In Nederland is er meestal nood aan een verdeeldoos die men kan afdekken met de base flange (zie foto hieronder). In België is er gewoonlijk geen nood aan een plafonddoos en een bijhorende base flange, hier wordt de Modular Lighting rechtsreeks op het plafond bevestigd.

De base flange is te verkrijgen in alu (MO 80000012) of wit (MO 800000244). Er is eveneens een verhoogde base flange welke uit twee delen bestaat (MO 10203005 en MO 10204005).

Modular Lighting Nomad base flange

Hieronder ziet u in een aantal stappen hoe u de Modular Lighting Nomad bevestigt op een Nederlands plafonddoos met behulp van de base flange (dit is slechts een voorbeeldopstelling ter verduidelijking).

Bevestig de plafonddoos en voorzie de nodige kabels.

Modular Lighting Nomad plafonddoos Modular Lighting Nomad plafonddoos 2

Verbind de elektrische draden met behulp van de nodige doorverbindklemmen.

Modular Lighting Nomad plafonddoos 3

Schroef de aansluitvoet van de Nomad los van de body.

Modular Lighting Nomad

Bevestig de base flange op de aansluitvoet van de Nomad met behulp van de bijgeleverde inbusbouten. Daarna plaatst u de base flange met daarop gemonteerde aansluitvoet over de plafonddoos.

Modular Lighting Nomad base flangeModular Lighting Nomad base flange op plafonddoos

Schroef de base flange vast op de plafonddoos. (Let op: schroeven en pluggen worden niet meegeleverd)

Modular Lighting Nomad base flange op plafonddoos

U maakt de verbinding met de body van de Nomad en schroeft vervolgens de body terug op de aansluitvoet.

Modular Lighting Nomad body op aansluitvoetModular Lighting Nomad body op aansluitvoet

Dit zou het resultaat moeten zijn. Let wel: Dit was slechts een voorbeeldopstelling ter illustratie.

Modular Lighting Nomad resultaat

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.