807354389340702

Ontdek meer over Hay

Sebastian Wrong

De missie

Het Deense Hay werd in 2002 opgericht en is in die korte tijd al immens populair geworden. Hun doel is om de sfeer van de jaren 50 en 60 terug te brengen in een nieuw, modern kleedje. Vertrekkende vanuit een bepaalde nood van de klant tracht Hay zijn ontwerpen heel praktisch te maken. Om hierin te slagen experimenteren ze graag met verschillende materialen, zoals textiel, hout en papier. Dit recept leidde ertoe dat Hay in geen tijd ontzettend populair werd. Hierdoor zal je in vele huiskamers een leuk Hay-design terugvinden.

Hay Cloche

Tijdloos

Deze aanpak resulteert in uiteenlopende, opvallende collecties in felle kleuren met een vleugje jaren 50 en 60. De mooie mix tussen retro en modern zorgt voor design met een erg tijdloos karakter. Ook de vrijheid die de ontwerpers meekrijgen zie je meteen terug in de collecties. Elk design is op zijn eigen manier een prachtige eye-catcher voor in huis.

Hay Turn On

Jong designtalent

Om tot deze brede waaier van collecties te komen, werkt Hay graag samen met jonge, getalenteerde designers. Sebastian Wrong, Bertjan Pot, Johan Van Hengel, Lars Beller Fjetland en Joel Hoff zijn maar enkelen die al hun steentje hebben bijgedragen aan de variatie van Hay.

Heb je ook zin gekregen om het populaire Hay naar je thuis te brengen? Neem een kijkje in het volledige assortiment en laat je meeslepen in het verhaal van Hay.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.