807354389340702

dmLights – Fontana Arte groothandel

Waarom een Pro-account?

 • Extra professionele korting
 • Snelle en veilige leveringen
 • Advies van ervaren vakmensen
 • Zeer grote voorraad verlichting & installatiemateriaal
 • Erkend verdeler van talrijke topmerken
 • Uitstekende service
Pro-account aanvragen

 

dmLights, de online Fontana Arte groothandel

Fontana Arte is marktleider in het creëren van glazen verlichtingsarmaturen voor huizen, burelen en industriële omgevingen. Ook hun andere designs zijn oogstrelend.

Alle Fontana Arte verlichting is ontworpen met het oog op de gebruikersbehoeften. Alle trends en kenmerken van verlichting worden in acht genomen om tot een aantrekkelijk design te komen.

 

Fontana Arte bij dmLights

Fontana Arte online bestellen aan groothandelprijzen? Het kan, bij dmLights! U vindt er alle collecties tegen de beste prijzen.

Als dé online groothandel in verlichting, bieden wij naast Fontana Arte nog vele topmerken aan. Ontdek de volledige lijst hier.

 

Vraag een pro-account aan voor extra korting

Als u een professionele klant bent, kan u via het online registratieformulier een aanvraag indienen voor een pro-account met bijhorende kortingen.

We nemen uw aanvraag in beschouwing en laten u vervolgens via e-mail of telefoon weten of u al dan niet in aanmerking komt voor een professionele account.

 

Tafellampen

Alle voordelen van dmLights verlichtingsgroothandel op een rijtje?

(function () { var a = "https:" == document.location.protocol ? "https://s.trustpilot.com" : "http://s.trustpilot.com", b = document.createElement("script"); b.type = "text/javascript"; b.async = true; b.src = a + "/tpelements/tp_elements_all.js"; var c = document.getElementsByTagName("script")[0]; c.parentNode.insertBefore(b, c) })();
 • Als groothandel in Fontana Arte verlichting, bieden wij u scherpe prijzen. Als professionele klant geniet u bovendien extra korting op basis van uw verwachte jaarlijkse afname.
 • Wij zorgen voor een snelle en veilige levering. Voor wie zijn bestelling liever zelf komt afhalen, is er onze winkel te Heist-op-den-Berg, waar u van maandag tot zaterdag terecht kunt.
 • Ook voor technisch advies omtrent verlichting en installatiemateriaal kan u bij dmLights terecht? Als afdeling van Elektriciteit Paul De Meutter CV  hebben we meer dan dertig jaar ervaring in elektrische materialen en verlichting.
 • Bij dmLights beschikken we over een enorm grote voorraad verlichting. Zijn de door u bestelde producten op voorraad, kan u uw bestelling in veel gevallen de volgende dag al verwachten.
 • Rekent u op een uitstekende service voor én na verkoop? Via e-mail of telefoon staan onze medewerkers steeds klaar om u te helpen met al uw vragen over verlichting en elektriciteit.

Overtuigd van de voordelen van de dmLights verlichtingsgroothandel? Registreer u dan voor een professionele account via onderstaande link en wordt één van de partners van de dmLights groothandel in verlichting.

Pro-account aanvragen

Bent u op zoek naar een bepaald merk dat niet terug te vinden is op onze website? Stuur ons dan gerust een mailtje met het merk en de producten die u zoekt. Niet alle merken die we verdelen zijn immers opgenomen op onze website.  

Hoe kunt u ons bereiken?

Ons adres

Elektriciteit Paul De Meutter CV
Industriepark 13B Zone B
2220 Heist op den Berg
BELGIE

Tel: +32 15 257 668
Fax: +32 15 250 380
www.pauldemeutter.be
BTW number: BE 0436.220.678

Onze openingsuren
Maandag 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Woensdag 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Donderdag 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 12:30 en 13:30 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 12:00
Gesloten op zon- en feestdagen
   

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.