807354389340702

Een stap naar de toekomst met

Domotica


De dag van vandaag is alles ‘smart’: uw telefoon, uw TV, uw horloge, …
Toch zijn vele woningen het nog niet. Met onze domoticasystemen maak je je huis slimmer,
zodat het energiezuiniger, veiliger én comfortabeler wordt.

Domotica uit eigen huis

Met B-Logicx hebben we al meer dan 25 jaar ons eigen systeem van domotica. Zowel software als hardware ontwikkelen we volledig zelf. In die tijd zijn we de markt blijven volgen en blijven innoveren, zodat onze domoticasystemen ook vandaag nog mee zijn met de nieuwste technieken.


Maar ook naar de toekomst toe kan je gerust zijn. Als je vandaag kiest voor een B Logicx installatie, zal je deze altijd kunnen uitbreiden als er zich nieuwe ontwikkelingen voortdoen. Zo hebben we klanten met een installatie uit de jaren ’90 die hun systeem vandaag aansturen met de smartphone en dat zonder torenhoge ombouwkosten.

Maak een afspraak

De mogelijkheden op gebied van domotica zijn eindeloos. Het is dan ook erg belangrijk dat we goed begrijpen wat je verwacht van jouw systeem. Daarom houden we voor we een offerte opmaken altijd eerst een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor.


Tijdens dit gesprek leggen we je uit wat er allemaal mogelijk is en hoe wij te werk gaan. Wij zijn van mening dat een goed geïnformeerde klant een tevreden klant is. Dat is trouwens ook de reden dat wij regelmatig opleidingen aanbieden, waarin wij onze klanten kennis laten maken met de nieuwste ontwikkelingen op gebied van onze systemen.

Hoe gaan wij te werk?

Niet iedereen is doe-het-zelver of elektricien. Bovendien zijn er grote verschillen tussen domotica-installaties voor thuis of voor industriële doeleinden. Daarom bieden we verschillende formules aan.

  1. Jij vertelt ons wat je nodig hebt en je gaat er zelf mee aan de slag. Deze optie is er voor iedereen, maar enige technische kennis is toch wenselijk.
  2. Wij stellen aan de hand van jouw wensen een schakelkast samen. Al wat jij nog hoeft te doen is de klemmen aansluiten en je kan je systeem zelf opstarten.
  3. Full service. Wij verzorgen je volledige domotica aansluiting van A tot Z, van bekabeling over installatie tot programmatie.
  Volg ons op Instagram
  Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.

  De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.