807354389340702

dmlights veilige webshop

dmlights getest en veilig bevonden door Test Aankoop

In een grootschalig onderzoek, uitgevoerd tijdens de maand september van dit jaar, ging Test Aankoop na hoe het gesteld is met de veiligheid van de favoriete webshops van de Belgische consument. Hiervoor werd er gescand naar veiligheidslekken uit een lijst met de tien meest voorkomende lekken (OWASP top 10).

Dat dmlights deel mocht uitmaken van deze lijst was al een hele eer, maar op het resultaat zijn we pas echt fier. Test Aankoop vond geen enkel veiligheidslek op onze site en beoordeelde dmlights als een veilige webshop.

Uw veiligheid, onze prioriteit

Dat we goed scoren op deze test is uiteraard geen toeval. Onze klanten en dus ook hun veiligheid zijn een absolute prioriteit voor dmlights. We hebben de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in cyber security. Zo hebben we een Web Application Filter opgezet en hebben we ervoor gekozen om geen creditcardgegevens op te slaan in onze databases.

Veilig shoppen bij dmlights, nu en in de toekomst

Nu we deze gunstige beoordeling hebben gekregen van Test Aankoop gaan we niet op onze lauweren rusten, integendeel. Ook bij een volgend onderzoek willen we bij de beste van de klas horen. Daarom blijven we dag na dag inzetten op veilig, vlot en aangenaam online shoppen.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.