807354389340702

Tuinverlichting

Overdag kan je heerlijk genieten van je prachtige tuin door het zonlicht. Geef je tuin ook wanneer het donker is de aandacht die het verdient. Met sfeervolle buitenverlichting laat je je tuin opfleuren zoals nooit tevoren.

Heb je een favoriet plekje in je tuin? Tracht deze plaats door middel van licht ’s avonds te accentueren. Leuke tuinpalen langs je tuinpad, of die mooie boom in de schijnwerper plaatsen: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Bekijk producten

Tuinverlichting

Terrasverlichting

Niets gezelliger dan op een warme zomeravond tot ’s avonds laat buiten zitten op het terras met vrienden. Plaats op je terras sfeervolle verlichting die de charme van de avond vasthoudt, tot in de vroege uurtjes.

Een leuke tafellamp op je tuintafel is steeds een goed idee. Om wat meer licht te scheppen kan je een mooie staanlamp gebruiken om de directe omgeving mee te verlichten. Heb je een overdekt terras? We hebben ook enkele prachtige plafondlampen voor buitengebruik in ons aanbod.

Bekijk producten

Terrasverlichting

Gevelverlichting

Een huis in het donker spreekt niet echt aan. Laat jouw woning oplichten met gepaste gevelverlichting. Op deze manier komt je huis ook in het donker tot zijn recht. Daarbovenop ontvang je zo op een hartelijke manier je bezoekers, en hou je dieven op een veilige afstand.

De meest voor de hand liggende mogelijkheid is wandverlichting. Een lamp die zowel naar boven als beneden schijnt geeft het mooiste effect. Wil je op een efficiënte manier heel de omgeving verlichten? Je huis wordt rondom moeiteloos verlicht met een LED-straler.

Bekijk producten

Gevelverlichting

Zwembadverlichting

Heb jij het geluk een zwembad in je tuin te hebben? Laat deze kans niet onbenut om het de aandacht te geven die het verdient. ’s Avonds laat nog enkele baantjes trekken, of een leuke poolparty organiseren, het zijn maar enkele van de mogelijkheden.

Met gekleurde onderwaterverlichting kan je het water van je zwembad een prachtig blauwe kleur geven. Of plaats verlichting rond het zwembad om de contouren te accentueren. Lees zeker onze blogpost voor leuke tips.

Bekijk producten

Zwembadverlichting

Inspiratie voor je tuin

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.