De nieuwste designs van DCWéditions

Ben je klaar voor een flinke dosis designinspiratie? DCWéditions heeft namelijk weer een fantastische nieuwe collectie lampen gelanceerd. In deze blog stellen we je graag 5 inspirerende en unieke ontwerpen voor die je interieur naar een hoger niveau tillen. Helemaal overtuigd van deze prachtige lampen? Je vindt ze allemaal in onze webshop.

[button link=”/dcweditions” size=”small” target=”self”]Ontdek alle nieuwigheden >[/button]

La Lampe B

De eerste samenwerking tussen DCWéditions en designer Thierry Dreyfus was ook meteen het pronkstuk van hun expositie op Euroluce 2023. Verscholen achter de gordijnen stapte je binnen in de intieme wereld die Dreyfus voor ogen had. Een licht dat van binnenuit z’n omgeving op de zachtste manier weet te verlichten, La Lampe B speelt met je emoties. Zowel overdag als ’s nachts toont deze blikvanger elke ruimte op z’n mooist.

Philippe Nigro’s Poudrier

De Poudrier is een elegante wandlamp die refereert naar het klassieke poederdoosje van de jaren ’30. De dikke plastic diffuser verspreidt het licht zachtjes over de kamer, en het reliëf ervan is voor elke Poudrier even uniek als een vingerafdruk. De gepolijste binnenkant doet ook nog eens dienst als spiegel. Deze mooie wandlamp dimmen? Dat doe je eenvoudig door het deurtje verder te openen of sluiten. Philippe Nigro ontwierp deze lamp als een elegante oplossing voor de badkamer, al zal de Poudrier ook zeker niet misstaan in je slaapkamer of hal.

De Niwaki & Plume van Studio Brichetziegler

Geïnspireerd op een Japanse dennenboom is de Niwaki een opvallend strakke tafellamp die op elk bureau past. Hij staat zelfs te pronken op het bureau van de Franse president. Zelf omschrijven de designers de stijl als orga(meca)nic, of hoe de natuur en technische innovatie kunnen samensmelten. Deze moderne tafellamp heeft een geïntegreerde ledlamp en is bovendien dimbaar.

Ook voor de Plume haalden ze bij Studio Brichetziegler hun inspiratie in Japan. Deze wandlamp is, zeker als je hem aansteekt, het evenbeeld van de glorieuze Fuji berg. Het melkglas zorgt voor een aangenaam licht dat rust brengt in de ruimte en omdat de kap 360° kan ronddraaien kan je met de Plume alle kanten uit.

Terug naar de jaren ’60 met Jacques’ Biny

De Biny vloerlamp combineert koele, geometrische eenvoud met een speelse twist die je doet denken aan een man die zijn hoed optilt. Met een uitgesproken vintage look en technologie uit de 21e eeuw is deze herwerkte versie van de Biny vloerlamp een moderne lamp voor elk interieur. Dankzij de twee filters, één koud en één warm pas je eenvoudig de kleur van de lamp aan. De lamp is dimbaar en beschikt in deze nieuwe versie ook over verstelbare glijders om een betere plaatsing te garanderen op ongelijke vloeren.

[button link=”/dcweditions” size=”small” target=”self”]Ontdek alle nieuwigheden >[/button]

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *