807354389340702

Ontdek meer over AYTM

Per en Katherine Gran Hartvigsen

De droom

AYTM mag dan wel een jong merk zijn, het design avontuur van het echtpaar Gran Hartvigsen is dat zeker niet. Na een tijd in Bangladesh gewoond te hebben, keren ze terug naar Denemarken met de droom om kwalitatieve woonaccessoires te ontwerpen en ontwikkelen.

Al in 2004 starten ze met Gran living, dat meubels en woonaccessoires ontwerpt voor private labels. Maar de droom was toch altijd om hun eigen design merk te realiseren en met AYTM zijn ze daar wonderwel in geslaagd. De merknaam AYTM is trouwens een woordspeling op het woord “item”, zo weet je meteen ook hoe je de naam van dit Deense label moet uitspreken.

AYTM Designproces

Een stil statement

Tijdloos en elegant, zo kan je AYTM misschien wel het best omschrijven. Hun designs zijn dan wel de blikvanger in elke kamer, schreeuwerig zijn ze zeker niet. Met de verfijnde vormgeving, gouden details en rijke kleurencombinaties brengen ze een luxueuze uitstraling in huis. Of je nu een modern of klassiek interieur hebt, AYTM past moeiteloos in elke woning.

Om de huisstijl te bewaken gebeurt het volledige designproces trouwens altijd op dezelfde plek: in het hoofdkantoor bij de haven van Aarhus. Van de eerste potloodlijnen tot de finale ontwerpen, elke stap wordt hier genomen. Zowel het werk van het eigen creatieve departement als de samenwerkingen met externe designers. Zo is elk AYTM product het resultaat van team effort.

Productaanbod

Het productaanbod

Ook al bestaat AYTM nog maar sinds 2015, in die korte tijd hebben ze een erg complete productcatalogus weten samen te stellen. Zowel verlichting, meubels als woonaccessoires kan je terugvinden in het aanbod van het merk uit Aarhus.

De grootste van de drie productlijnen is die van de woonaccessoires. Voor elke kamer zijn er accessoires beschikbaar, waardoor je eigenlijk je volledige huis kan aankleden met de geraffineerde stijl waar Aytm zo bekend voor staat.

Ook qua meubels is het aanbod erg compleet. Zeker voor klein meubilair kan je bij Aytm terecht, zowel voor binnen als buiten.

De kleinste tak van hun assortiment is verlichting. De kleine maar fijne collectie bestaat uit alleen maar decoratieve meesterwerkjes die hedendaagse technologie met nostalgische toetsen en luxueuze accenten weet te verenigen.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.