807354389340702
Home > Artemide > Mercury

Artemide Mercury


Artemide Mercury


Artemide Mercury is een relatief nieuwe verlichting, ontworpen door Ross Lovegrove en voor het eerst gepresenteerd in 2007. Mercury is vandaag hét uithangbord van Artemide. Het is niet zonder reden dat op de homepage van Artemide Mercury staat te pronken.

De pendellamp en de plafondlamp van Artemide Mercury bestaan uit zwevende steentjes onder een eenvoudige, moderne aluminium schijf. De steentjes reflecteren het licht, de omgeving en elkaar. Zelfs overdag, wanneer Artemide Mercury uitgeschakeld is, reflecteert dit sculpturale object het natuurlijke licht en de beweging in de ruimte. Artemide Mercury is een kunstwerk, een originele sculptuur als volwaardige protagonist in de ruimte.

Het verlichtingselement van Artemide Mercury is een schijf van gegoten aluminium. De reflectorsteentjes zijn van thermoplast met metalen afwerking. Artemide Mercury is een plafond- of pendellamp voor indirect licht. Klik op de afbeeldingen hieronder voor gedetailleerde informatie over de plafondlamp dan wel de pendellamp Artemide Mercury.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Bekijk meer

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.