807354389340702
Home > Artemide > Edge

Artemide Edge


Artemide Edge

Artemide Edge is in 2005 ontworpen door Alessandro Mendini. Edge is een pendellamp of een wand/plafondlamp voor diffuus licht.

De kubusvormige Artemide Edge springt op een verrassende manier uit de muur, of hangt speels boven een tafel. Artemide Edge getuigt van een speelse vitaliteit, gecombineerd met functionele verlichting volgens de filosofie van Artemide. Edge heeft een diffuser van thermoplast.

De lamp van Artemide Edge is gemakkelijk verwisselbaar, doordat de diffuser in een handomdraai van de basis te schroeven is. Artemide Edge bestaat in wit en in gekleurde versies. De drie bovenste vlakken van de Artemide Edge zijn dan rood, geel of paars. Dit zorgt voor unieke gekleurde schaduwen op de wand of het plafond.

Koop Artemide Edge hier aan een scherpe prijs. Klik op de afbeeldingen hieronder voor meer details over de specifieke Artemide Edge uitvoeringen.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Bekijk meer

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.