807354389340702
Home > Artemide > Droplet

Artemide Droplet


Artemide Droplet


Artemide Droplet is een bijzonder design voor indirecte verlichting van Ross Lovegrove uit 2008. Artemide Droplet lijkt op een plas vloeibaar aluminium met steentjes die het licht reflecteren.

Artemide Droplet is verkrijgbaar als plafondlamp of pendelverlichting, gemaakt van geschilderd aluminium. De kleur van Artemide Droplet is gepolijst chroom.

Artemide Droplet is een unieke en luxueuze verlichting, origineel van vorm. Ook de reflectie van het licht is uniek in dit design van Artemide. Droplet geeft een ruimte iets speciaals.

Koop Artemide Droplet nu aan een scherpe prijs online. Klik op de afbeeldingen voor gedetailleerde informatie over de verschillende types van Artemide Droplet.
Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Bekijk meer

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.