807354389340702
Home > Artemide > Dioscuri

Artemide Dioscuri


Artemide Dioscuri – een stijlvolle bollamp

Bollampen zijn in. Lichtgevende ballen als de Artemide Dioscuri duiken in steeds meer interieurs op. Dat komt omdat ze een subtiele vormgeving hebben die bij de meeste mensen in de smaak valt.

Michele De Lucchi

Michele De Lucchi is een van de belangrijkste ontwerpers bij Artemide. Hij begon zijn carrière echter als architect. Over de jaren heen ontwierp Michele De Lucchi gebouwen in Italie, Duitsland, Zwitserland en zelfs Japan. Stilaan hield hij zich bezig met verlichtingsdesign.

De Artemide Dioscuri is slechts één van zijn succesvolle ontwerpen. Zijn creaties leverden hem allerlei prijzen op, waaronder de felbegeerde Compasso d’Oro.

Lichtgevende bollen

De Artemide Dioscuri heeft een diffuser van mat glas. Die zorgt ervoor dat het licht gebroken wordt, waardoor er geen kans op verblinding is. Ook leuk meegenomen: het mat glas ziet er erg stijlvol uit. Het is net een lichtgevende parel.

Alle varianten

In onze webshop vind je alle varianten van de Artemide Dioscuri. We hebben zowel de plafond/wandlampen (Parete/Soffito) als tafellampen (Tavolo). Er zijn zelfs Artemide Dioscuri armaturen die buiten bruikbaar zijn. Deze designlamp voelt zich overal thuis!

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Bekijk meer

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.