807354389340702

Beveilig je woning of bedrijf met onze

Bewakingscamera's en alarmsystemen


Niemand krijgt graag met inbraak te maken, ongeacht of het nu thuis is of op het werk.
Camerabewaking en alarmsystemen zijn de perfecte bescherming tegen ongewenste indringers.
Zo kan je steeds op je twee oren slapen.

Bescherming op maat

Wil je je woning beveiligen of ben je op zoek naar een oplossing voor je bedrijf? We beseffen maar al te goed dat het ene project het andere niet is en daarom bieden wij bescherming op maat. Van een eenvoudig pakket voor thuisgebruik tot industriële beveilingsinstallaties, steeds met materiaal van topkwaliteit.

Voor onze beveiligingscamera's vertrouwen we op Hikvision en Avigilon. Beide merken bieden een compleet en betrouwbaar gamma, van IP camera's tot digitale recorders waarop je camerabeelden worden bijgehouden.

Als het op alarmsystemen aankomt, kiezen we voor Risco. Hun hybride beveiligingssystemen laten toe om zowel de residentiële als commerciële markt te bedienen.

Maak een afspraak

Om je noden ten volle te begrijpen, nodigen we je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Dit gaat door in ons kantoor te Heist-op-den-Berg. Wanneer het om een volledige installatie van A tot Z gaat, kan het ook ter plekke.

Voor je langskomt, denk je best ook al even na over het installeren van je apparatuur. Simpel gesteld zijn er drie mogelijkheden:

  1. Wij stellen een pakket samen dat je zelf installeert en opstart.
  2. Wij stellen een pakket samen dat je zelf installeert of laat installeren door je elektricien, waarna wij de opstart doen.
  3. Wij stellen een pakket samen, waarvoor we zelf de bekabeling voorzien, de plaatsing verzorgen en het systeem opstarten.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.