807354389340702
Home > Accessoires > Slaapkameraccessoires

Slaapkameraccessoires

Slaapkameraccessoires

Slaapkameraccessoires

De juiste slaapkameraccessoires kiezen

Nog meer dan bij andere kamers is het bij het inrichten van je slaapkamer belangrijk om steeds de sfeer in gedachten te houden. Een slaapkamer dient om tot rust te komen. Dat lukt nog steeds het best is een stressvrije omgeving. Een nachtkastje dat vloekt met je bed kan een bron van ergernis zijn en hoort dus niet thuis in jouw oase van rust.

Sfeer dus. Kleuren spelen hierin een grote rol. Opvallende accenten kunnen in een slaapkamer, maar doseren is de boodschap. Neutrale tinten doen het wel altijd goed in de slaapkamer. Met zwart en wit kan je weinig misdoen, ook houttinten en aardse tonen brengen rust. Andere kleuren die goed scoren zijn blauw en groen.

Verlies ook het praktische niet uit het oog. Denk aan voldoende opbergruimte in en op je nachtkastje voor je smartphone, een lader, een boek of je bril. Hou ook rekening met de beschikbare ruimte. Een groter kledingrek kan handig zijn, maar enkel als je daardoor niet de toegang tot je bed verspert. Een slaapkamer moet eigenlijk gewoon in alle opzichten in balans zijn.

Slaapkameraccessoires bij Peeq

Bij Peeq zijn we voortdurend bezig met het uitbreiden en updaten van ons assortiment slaapkameraccessoires. Je vindt bij ons dus niet de grootste collectie, maar wel één die heel zorgvuldig samengesteld wordt.

We kiezen enkel voor de mooiste merken, de beste kwaliteit en de leukste designs. Zo kan je steeds op je twee oren slapen dat je de juiste keuze maakt als je bij Peeq koopt. Net wat je nodig hebt in je slaapkamer.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Categorieën

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.