807354389340702
Home > Accessoires > Decoratie > Kandelaars & Theelichtenhouders

Kandelaars & Theelichtenhouders

De kaarshouder die perfect bij je interieur past

Kandelaars en theelichthouders bestaan in alle vormen, maten en kleuren. Een keuze maken kan dus best overweldigend zijn. Heb je een modern interieur dan is kleur en een ongebruikelijke materiaalkeuze een leuke aanvulling. Is je stijl eerder klassiek en elegant dan zijn metaalkleuren misschien wel je ding.

Vergeet vooral niet om de afmetingen te bekijken, niet alle kaarsen passen in elke kandelaar. Voor theelichthouders is dit gelukkig niet het geval.

De juiste kaarsenhouders voor buiten

Niet alle kandelaars of theelichthouders zijn geschikt voor buitengebruik. Mogelijk is het materiaal waaruit ze vervaardigd zijn niet bestand tegen de buitenlucht of schermen ze de vlam van je kaars niet voldoende af voor wind en regen.

Let er daarom altijd op dat je altijd kiest voor kandelaars en theelichthouders waarbij expliciet vermeld staat dat ze geschikt zijn voor buiten. Zo ben je zeker dat je ook in je tuin of op je terras van de gezellige warmte van kaarslicht kan genieten.

Kandelaars zonder kaarsen

Heb je even geen kaarsen in huis? Wat zou het zonde zijn om je mooie kandelaar of theelichthouder meteen in de kast te zetten. Met een beetje creativiteit kan je ze ook nog voor andere dingen gebruiken. Theelichthouders zijn ook perfect voor het opbergen van andere kleine spullen, zoals sleutels, kantoormateriaal of badkamerbenodigdheden. Een mooie kandelaar kan dan weer net zo goed gebruikt worden om sieraden zoals armbanden en halskettingen uit te stallen.

Of je kan natuurlijk de kandelaar op de kast laten staan, zonder kaarsen. Veel van de kandelaars uit de Peeq collectie zijn ook zonder kaars een plaatsje in het interieur meer dan waard.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.
Categorieën

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.