807354389340702

Ontdek meer over Absinthe by Peeq

Absinthe Outdoor

Architecturale Belgische verlichting

Absinthe by Peeq is een fabrikant van Belgische bodem. Het is een relatief jong merk dat werd opgericht in 2012 en meteen een duidelijke visie met zich meedroeg: kwaliteitsvolle, energiezuinige verlichting hoeft niet duur te zijn. Een denkwijze die het merk tot op heden in ere houdt.

De nadruk ligt bij dit merk volledig op de degelijkheid van de materialen en de afwerkingsgraad van de producten. Er is bovendien bij elk ontwerp oog voor de energie-efficiëntie van de lichtbron, wat voor de gebruiker op lange termijn kostenbesparend werkt.

Absinthe Lattice

De groene fee

Jouw geest verrijken, dat is wat Absinthe by Peeq met haar lampen wilt bereiken. Net zoals absint dat doet dus, het bekende groene drankje dat kunstenaars zoals Vincent van Gogh en Edouard Manet gebruikten als bron van inspiratie. De typerende groene kleur komt terug in de vormgeving van het verlichtingsmerk én wordt weerspiegeld in haar energiezuinige technologie.

Absinthe by Peeq streeft ernaar om verlichting te creëren die past in dit tijdperk van eindeloze persoonlijke mogelijkheden. Personalisatie staat centraal in de huidige samenleving en het merk wilt daarop inspelen met architecturale verlichtingsoplossingen van hoge kwaliteit.

Absinthe Vitrum

Eenvoudige en elegante armaturen

Klanttevredenheid, innovatie, energie-efficiëntie, professionalisme en eindeloze mogelijkheden: dat is waar Absinthe by Peeq voor staat. Elke stap van het productieproces wordt grondig uitgedacht om dat resultaat te kunnen bereiken. Elk armatuur is even belangrijk.

De lampen van Absinthe by Peeq zijn in het algemeen eenvoudig en elegant. Neem nu de Absinthe Bloc. Een op het eerste gezicht erg simpele, vierkante lamp die toch erg stijlvol oogt aan de muur. Het is slechts een van de vele lampen uit het veelzijdige gamma van Absinthe by Peeq.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.