807354389340702

Peeq lanceringsactie

Krijg een draagbare tafellamp cadeau

Je hebt het misschien al horen waaien: dmlights heet voortaan Peeq.
Dat vieren we maar al te graag met de nodige toeters en bellen.
Koop je voor € 400 of meer aan verlichting, woonaccessoires of meubels?
Dan krijg je van ons een Absinthe Kuni cadeau!

Deze promotie is afgelopen

Zalige zomeravonden

Met deze handig oplaadbare lamp maak je je zomeravonden extra gezellig. Met één oplaadbeurt kan je tot zes uur lang genieten van sfeervol warm wit licht. Met de ingebouwde dimmer kies je tussen drie standen om het nog net dat tikje knusser te maken.

Tijdloos design

Tijdloos design

In een stijlvolle combinatie van gepoederlakt aluminium en glas past de Absinthe Kuni in elke buitenomgeving. Het houten handvat zorgt voor een tijdloze, maar hedendaagse look.

De lichtbron die verwerkt zit in de bovenkant van de draagbare tafellamp zorgt dan weer voor een leuk visueel effect. Als de Kuni niet brandt, lijkt het alsof er helemaal geen lichtbron aanwezig is.

Handige USB-oplader

Het warme licht en de dimstanden zijn niet de enige troeven van de Kuni lampen. Dankzij een USB-poort in de voet van de lamp kan je er ook je gsm mee opladen. Erg handig wanneer je op het terras of in de tuin zit buiten het bereik van een stopcontact. Hou er wel rekening mee dat je lamp minder lang zal branden als je deze laadfunctie gebruikt.

Alle kleuren van de regenboog
Ontdek ook de rest van de collectie

Ontdek ook de rest van de collectie

In de wolken met je gratis Kuni? Je kan de stijl van deze fraaie tafellamp verder doortrekken met de andere modellen uit de collectie. Combineer met de andere tafellampen voor meer licht en een speels effect of voorzie ook je muur van warm licht met de Kuni wandlampen.

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.