807354389340702
Home > &tradition > Bulb

&tradition Bulb


&tradition Bulb pendellampen

Waarom moeilijk doen als het ook makkelijk kan? Pendellampen hoeven niet altijd een complex design te hebben. Het Deense &tradition bewijst dat eenvoud ook stijlvol kan zijn. Met deze Bulb collectie wordt het motto ‘less is more’ kracht bijgezet.

Sofie Refer

Deze &tradition Bulb lampen komen van de hand van Sofie Refer. Deze Deense ontwerpster studeerde in 2003 af aan de Danish Design School en opende kort daarna haar eigen studio in Copenhagen.

Haar sobere, gestroomlijnde ontwerpen hebben diverse awards opgeleverd. Sofie Reter’s ontwerpen zijn dan ook wereldwijd terug te vinden: in woningen, hotels, nachtclubs en restaurants.

Bulb pendellampen

Een van haar meest bekende ontwerpen is ongetwijfeld de &tradition Bulb. De vorm verwijst naar de eerste gloeilampen, die een dikke glazen peervorm hadden. Sofie gaf dit ontwerp een moderne toets. Elke &tradition Bulb wordt trouwens met de hand gemaakt. Dat maakt elk afgewerkt product uniek.

Welke &tradtion Bulb verkies jij?

Groot of klein? In onze &tradition Bulb collectie vinden we twee modellen. De SR1 is met een diameter van 11 cm de kleinste variant. De Bulb SR2 Mega heeft een diameter van 18 cm. Deze laatste is trouwens verkrijgbaar in verschillende tinten: transparant, goud of zilver.

Philips HuePhilips Hue Het ingenieuze verlichtingssysteem van Philips, da’s slimme verlichting in een handomdraai waarin jij de touwtjes volledig in handen hebt.

Ontdek Philips Hue

dmlights Blogdmlights Blog Inspiratie en tips omtrent verlichting en andere woontopics. Ontdek de nieuwste designverlichting hier!

Bezoek onze blog

Volg ons op Instagram
Ontdek de laatste trends en nieuwigheden voor je interieur.

De inhoud van deze website, met inbegrip van handelsmerken, octrooien, copyrights, databaserechten, tekeningen en modellen, afbeeldingen, bedrijfs- en/of productnamen en/of andere (intellectuele eigendomsrechten), zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die behoren tot Peeq of een rechtmatige derde. U mag geen beschermde inhoud zoals beschreven in dit artikel, gebruiken en/of wijzigen, met inbegrip van kopiëren, uitlenen, reproduceren, elk gebruik van Peeq database inhoud of elk gebruik op welke manier dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Peeq. Elke inbreuk wordt vervolgd op grond van de geldende wetgeving.